Tuvana Türkay'ın sır gibi sakladığı sevgilisi ortaya çıktı

Yasak Elma dizisinin güzel oyuncusu Tuvana Türkay, aşk orucunu bozdu. Kalbini Erdem Özün'e kaptıran güzel oyuncunun sır gibi sakladığı aşk, sevgilisinin paylaşımıyla ortaya çıktı.

Yaşam Yayın: 15 Ekim 2020 - Perşembe - Güncelleme: 15.10.2020 09:30:32
Editör -
Okuma Süresi: 43 sn.
1383 okunma
Google News

Ünlü oyuncu Tuvana Türkay'ın, yeni aşkını sosyal medyada belgelendi. Alper Potuk'la evlenmesi beklenirken bir anda ilişkisini sonlandıran Türkay, gönlümü iş insanı Erdem Özün'e kaptırdı.

 

SEVGİLİSİ PAYLAŞIMI HEMEN SİLDİ

 

30 yaşındaki Tuvana Türkay, önceki gün Londra'da yaşayan aşkının yanına gitti. Özün, Türkay'la birlikte yer aldıkları kareyi Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı. Ancak kısa bir süre sonra hemen sildi.

 

 

Birkaç gündür İngiltere'de iş insanı Erdem Özün'le tatilin tadını çıkaran Türkay, Instagram'da aşkıyla ise paylaşım yapmaktan kaçınıyor.

 

ADI SELÇUK YÖNTEM'LE ANILMIŞTI

 

Tuvana Türkay kısa bir süre önce oyuncu Selçuk Yöntem ile aşk yaşadığı iddiası ile gündeme gelmişti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.