Türkiye'den kaçan Metro Turizm'in patronu firarda 11 çocuk yaptı!

Cinayete azmettirme suçlamasıyla müebbet hapis cezası alan Metro Holding'in firari patronu Galip Öztürk, İngiltere'nin tabloid gazetesi The Sun'a konu oldu. The Sun, Öztürk'ün 10 çocuğunu ve 23 yaşındaki eşini manşete taşıdı. Taşıyıcı annelik yöntemiyle çocuk sahibi olan Öztürk, bir çocuğun dünyaya gelmesi için yaklaşık 8 bin sterlin (77 bin TL) ücret ödüyor.

Yayın: 13 Şubat 2021 - Cumartesi - Güncelleme: 13.02.2021 15:29:08
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1394 okunma
Google News

İngilizler Metro turizmin firari sahibi Galip Öztürk'ün Gürcistan'daki hayatının peşine düştü. İngiliz The Sun gazetesi, Galip Öztürk ve 23 yaşındaki Rus eşi Christina Öztürk'ü mercek altına aldı. Çiftin taşıyıcı anneyle 10 biyolojik çocuk sahibi olduğunu belirten İngiliz gazetesi, çocukların fotoğraflarını da yayınladı.

 

Metro turizmin firari sahibi Galip Öztürk'ün Gürcistan'daki lüks ve bol çocuklu hayatı İngiliz gazeteleri tarafından ifşa edildi.

 


 

Çiftin taşıyıcı anneyle 10 biyolojik çocuğu olduğunu yazan gazete, çiftin aileyi daha da genişletmek istediğini aktardı. The Sun'a göre Christina Öztürk, taşıyıcı anne yöntemiyle daha fazla çocuk sahibi olmayı hedeflediğini aktardı.
 

Gürcistan'da taşıyıcı anneliğin serbest olduğu aktarılan haberde, bir çocuğun dünyaya gelmesi için yaklaşık 8 bin sterlin (77 bin TL) ücret ödendiği anlatıldı.
 

Çocuklarının isimleri ne?
 

Galip Öztürk, çocuklarının birlikte olduğu bir fotoğrafı paylaşıp, isimlerini duyurmuştu. İşte o çocukların isimleri: Mustafa Galip, Mariam Fadime, Alisa Fadime, Ayrin Fadime, I·smail Galip, Anna Fadime, Mehmet Galip, Ahmet Galip..
 

Sosyal medya paylaşımlarında 105 çocuk rakamını verdiğini ancak bunun rastgele bir rakam olduğunu ifade eden Christina şöyle konuştu: "En sonunda kaç çocuğumuz olacak bilmiyorum ama 10'da durmayı planlamıyoruz. Henüz rakamı konuşmak için hazır değiliz. Her şeyin bir zamanı var."
 

Çiftin Batum'da yaşadığını yazan gazete, Moskova doğumlu Christina'nın kızıyla tatil için geldiği Batum'da Galip Öztürk'le tanıştığını ve evlendikten sonra buraya yerleştiklerini okuyucularına duyurdu.
 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.