Türk siyasetçinin koronavirüs test sonucu pozitif çıktı

Almanya'da Türk siyasetçi Cem Özdemir ile AB Brexit Başmüzakerecisi Michel Barnier'ın koronavirüs test sonuçları pozitif çıktı.

Dünya Yayın: 19 Mart 2020 - Perşembe - Güncelleme: 19.03.2020 13:47:01
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
861 okunma
Google News

Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkan ve tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüste, Almanya'da bugün 2 bin 801 yeni vaka tespit edildi. Bu vakalar arasında Almanya'da Yeşiller eski Eşbaşkanı Türk siyasetçi Cem Özdemir de yer aldı. Özdemir'in yanı sıra AB Brexit Başmüzakerecisi Michel Barnier'ın koronavirüs test sonucu da pozitif çıktı.

 

ALMANYA'DA BİR GÜNDE 2 BİN 801 YENİ VAKA

 

Koronavirüs, Avrupa'ya yayılmaya devam ediyor. Almanya'da da vaka sayısı, salgının başından beri bir gündeki en yüksek artışını gerçekleştirerek pik yaptı. Bugün 2 bin 801 yeni vakanın tespit edildiği ülkede, toplam vaka sayısı 10 bin 999'a yükseldi. Öte yandan ülkede milyonlarca Türk vatandaşın yaşıyor olması da dikkat çeken husus oldu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.