Türk marketi soymaya kalkınca hayatının dayağını yedi!

İngiltere Bournemouth'ta market işleten Özcan Yıldırım isimli gurbetçi, dükkanını soymaya çalışan bıçaklı soyguncu ile ölümüne mücadele etti. Yıldırım, kendisini savunmak için bıçaklı soyguncuyu yumrukladı.

Dünya Yayın: 10 Aralık 2019 - Salı - Güncelleme: 10.12.2019 09:09:04
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1833 okunma
Google News

 

 

Görüntüler İngiltere'nin Bournemouth kentinden. Özcan Yıldırım isimli gurbetçinin işlettiği marketi soymak için elinde bıçakla gelen soyguncu hayatının en büyük şokunu yaşadı. Yıldırım'dan kasadaki paraları isteyen soyguncuya yanıtı yumruklar ve darbeler oldu.

 

Olay geçtiğimiz hafta içinde yaşandı. Soyguncunun dükkana girdiği anda arkadaşlarının şaka yaptığını sandığını ifade eden Yıldırım, "Önce şaka sandım. O yüzden anlayamadım, ardından bıçağı çektiği zaman durumun ciddiyetinin farkına vardım. Ona istediklerini vermemek için mücadele ettim. O sırada elimden yaralandım ancak bıçağı almayı başardım. Ardından kendimi savunmak için kafasına vurmaya başladım. Zapt etmek istedim ancak elimden kaçtı ve kurtuldu" dedi.

 

 

Bir süredir Bournemouth'ta Türk esnaflara karşı soygun girişimlerinin arttığını belirten gurbetçiler, polisin herhangi bir tutuklama yapmadığını kaydetti. İngiltere'de yaşayan gurbetçiler daha önce de benzer durumlar yaşamıştı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.