Türk hacker'lar, cinsel içerikli videolarını paylaştı

Avustralya'nın gelecek vaat eden sörfçülerinden olan 18 yaşındaki Blaze Angel Roberts, Türk hacker'ların hesabını ele geçirmesiyle büyük bir şok yaşadı.Türk hacker'lar ele geçirdikleri hesapta cinsel içerikli fotoğraf ve videolar paylaşırken, Roberts kendisine yeni bir hesap açmak zorunda kaldı.

Yayın: 19 Haziran 2020 - Cuma - Güncelleme: 19.06.2020 16:32:55
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
883 okunma
Google News

18 yaşındaki Avustralya sörfçü Blaze Angel Roberts, Türk hacker'ların kurbanı oldu. İngiliz medyasında yer alan habere göre genç sporcunun Instagram hesabı, Türk hacker'lar tarafından ele geçirildi. Kendisine Türkçe bir mail geldiğini ve bu maildeki linke tıkladığını söyleyen Roberts, bu hamle sonrası hesabına bir daha erişim sağlayamadığını söyledi.

 

CİNSEL İÇERİKLİ PAYLAŞIMLARLA BÜYÜK DARBE YEDİ

 

Instagram'a hesabının çalındığına dair bir bildirimde bulunan genç sörfçü, esas darbeyi çalınan hesabında cinsel içerikli paylaşımları görünce yedi. Hacker'ların cinsel içerikli birçok fotoğraf ve video paylaştığını gören Angel Roberts, çabalarını artırdı ve hesabını kurtaramasa da eski kullanıcı adını kurtarmayı başardı.

 

Kötü bir durumda olduğunu söyleyen 18 yaşındaki Roberts, 40 bin takipçisinin bulunduğu hesabının yerine yeni bir hesap açtı ve hayranlarının takip etmesini istedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.