Trump, veda konuşmasını yapıp Beyaz Saray'dan ayrıldı

Beyaz Saray'a veda eden Donald Trump, Maryland'deki askeri üste son konuşmasını yaptı. "Muhteşem bir dört yıl geçirdim" diyen Trump, "Biz sıradan bir yönetim değildik. Bir şekilde geri döneceğiz" ifadelerini kullandı.

Dünya Yayın: 20 Ocak 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 20.01.2021 19:36:49
Editör -
Okuma Süresi: 46 sn.
980 okunma
Google News

Görev süresi bugün itibariyle sona eren ABD Başkanı Donald Trump, Beyaz Saray'a veda etti.

 

Daha sonra Maryland'daki Joint Base Andrews askeri üssüne giden Trump, burada düzenlediği basın toplantısından herkese teşekkür ederek, "Muhteşem bir dört yıl geçirdim. Bir şekilde geri döneceğim" dedi.

 

Trump'ın açıklamalarından satır başları;

 

"Tüm aileme teşekkür ediyorum. Melania Trump'a bana verdiği destekten ötürü çok teşekkür ediyorum. 4 yıl boyunca harika işler yaptık. ABD ordusunu yeniden inşa ettik, Yeni bir güç (uzay gücü) inşa ettik. Başkanınız olmak benim için büyük bir onurdu, sizin için her zaman mücadele edeceğim."

 

"Yeni yönetime bol şans ve başarılar diliyorum. Çok başarılı olacaklarını düşünüyorum."

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.