Trump'ın dedikodusunu yaparken kameralara yakalandılar!

Buckingham Sarayı'nda, NATO'nun 70'inci yılı dolayısıyla heyetler onuruna verilen resepsiyonda Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Kanada Başbakanı Justin Trudeau ve İngiltere Başbakanı Boris Johnson, ABD Başkanı Trump'ın dedikodusunu yaparken kameralara yakalandı.

Dünya Yayın: 04 Aralık 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 04.12.2019 11:05:44
Editör -
Okuma Süresi: 56 sn.
1504 okunma
Google News

İngiltere'nin başkenti Londra'da, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Almanya Başbakanı Angela Merkel ve İngiltere Başbakanı Boris Johnson'ın katılımıyla Suriye konulu 4'lü Zirve düzenlendi. Görüşmede Türkiye'nin S-400 alımı, YPG'nin faaliyetleri ve birçok stratejik konu ele alındı.

 

Londra'daki NATO zirvesine, ABD Başkanı Donald Trump ve Kanada Başbakanı Justin Trudeau da katıldı. Zirvenin ardından, İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth tarafından, Buckingham Sarayı'nda, NATO'nun 70'inci yılı dolayısıyla heyetler onuruna resepsiyon verildi.

 

İSİM VERMEDEN ALAY ETTİLER

 

Resepsiyona liderler ve heyetler katılırken, Emmanuel Macron, Boris Johnson ve Justin Trudeau'nun aralarındaki konuşma dikkat çekti.

 

Üç liderin, isim vermeden Donald Trump ile alay ettiği fark edildi. Macron, Trudeau ve Johnson, Trump'ın uzun basın toplantıları ile göz önünde olmaktan keyif alması ile dalga geçti. Üçlü arasında geçen konuşmada Trudeau'nun, Trump'ın, 40 dakika süren basın toplantısı nedeniyle geç kaldığını ve ekibinin çenesinin yerlerde süründüğünü söylediği görüldü.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.