Trump hindileri affetti, 5 yıldızlı otelde ağırladı!

Beyaz Saray’da hindi affetme töreni yapıldı. Başkan Donald Trump Şükran Günü’nde ABD’de uzun süredir yerine getirilen gelenek gereği iki hindiyi Beyaz Saray’da yapılan törenle affetti. Bread (Ekmek) ve Butter (Tereyağ) adlı iki hindi, emeklilik günlerini Virginia Politeknik Enstitüsü’ndeki Gobblers Rest adlı çiftlikte geçirecek.

Dünya Yayın: 28 Kasım 2019 - Perşembe - Güncelleme: 28.11.2019 09:19:23
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
2087 okunma
Google News

ABD’nin başkanlarının geleneksel hindi bağışlama töreni dün Beyaz Saray’da yapıldı. Başkan Donald Trump’ın özel yetkisini kullanarak bağışladığı Bread (Ekmek) ile Butter (Tereyağ) adlı iki hindi; hem geride kalan yıla teşekkür etmek için verilen Şükran Günü yemeğinde yenilmekten kurtuldu, hem de ömür boyu rahat bir emeklilik garantisi kazandı.

 

Beyaz Saray’daki tören öncesi siyasi liderlerin kaldığı 5 yıldızlı bir otelde ağırlanan ve adeta popstar muamelesi gören hindiler hakkında magazin haberleri yapıldı. Butter’ın gayda dinlemeyi sevdiği, Bread’in ise folk müziğini tercih ettiği belirtildi. Hindiler emeklilik günlerini Virginia’daki Gobblers Rest adlı çiftlikte geçirecek.

 

 

Binlerce hindi arasında yapılan seçmeleri kazanan Butter ve Bread özel bir suitte ağırlandı.Hindiler yere serilen talaş üzerinde uyumayı tercih etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.