Trump duyurdu! Koronavirüs aşısı yakında piyasaya çıkıyor

Hindistan ziyareti dönüşü tüm dünyayı etkisi altına alan ölümcül koronavirüsle ilgili değerlendirmelerde bulunan ABD Başkanı Donald Trump, "Yakın zamanda koronavirüs aşısının piyasaya çıkacak" ifadelerini kullandı.

Dünya Yayın: 25 Şubat 2020 - Salı - Güncelleme: 25.02.2020 16:20:03
Editör -
Okuma Süresi: 36 sn.
1255 okunma
Google News

Hindistan'dan dönüşü tüm dünyaya korku salan ölümcül koronavirüsle ilgili açıklamalarda bulunan ABD Başkanı Donald Trump, konunun takipçisi olduklarını belirtti.

 

"ŞİMDİYE KADAR ÇOK ŞANSLIYIZ"

 

Virüsün ülkesine bulaşmadığı için çok mutlu olduğunu vurgulayan Trump, "Şimdiye kadar şanslıyız ve bunun böyle kalacağını düşünüyoruz. Şu aşamada Hindistan'ın da koronavirüs ile çok fazla bir sorunu yok" ifadelerini kullandı.

 

"YAKIN ZAMANDA AŞISI PİYASAYA ÇIKACAK"

 

Açıklamasının devamında "Sanırım bu gidecek bir problem" sözlerine yer veren Trump, "Yakın zamanda koronavirüs aşısı piyasaya çıkacak" şeklinde konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.