Trump çiftinin tüm sırları ortaya saçıldı!

ABD'nin First Lady'si Melania Trump hakkında kaleme alınan ve gelecek hafta yayımlanacak alacak olan bir kitap, Donald Trump ile evliliklerinde dikkat çekici detaylara yer veriyor. Washington Post muhabiri Mary Jordan tarafından yazılan ve beş farklı ülkede 100'den fazla kişiyle yapılan röportajlara dayanarak ortaya çıkan kitapta Trump çifti hakkında daha önce duyulmamış ayrıntılar var.

Dünya Yayın: 15 Haziran 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 15.06.2020 11:16:34
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
970 okunma
Google News

ABD başkanı Donald Trump ve eşi Melania Trump'ın arasındaki ilişkiye dair şoke edici gerçekleri anlatan yeni bir kitap gelecek hafta yayımlanacak.

 

Washington Post gazetesi muhabirlerinden Mary Jordan tarafından yazılan 'Anlaşma Sanatı: Melania Trump'ın Anlatılmamış Hikâyesi' adlı kitap daha yayımlanmadan dünyada en çok konuşulan kitap haline geldi.

 

5 farklı ülkede 100'den fazla kişiyle yapılan röportajlara dayanarak hazırlanan kitap yazara göre 'First Lady'nin eşi benzeri görülmemiş bir portresini çiziyor'.

 

Yazarın çalıştığı Washington Post gazetesinde yayımlanan alıntılarda ise şaşırtan pek çok detaya yer verildi.

 

İddiaya göre Donald Trump 2016'daki seçim zaferinin ardından kendisinden o kadar emin değildi ve personele 'yeni unvanını' kullanmamalarını söyledi.

 

Seçimden sonra Melania ile birlikte çalışanlardan biri ise, yazar Mary Jordan'a Melania'nın kendisine "Bana First Lady demeyi bırak" dediğini söyledi.

 

Kitap, Melania'nın medyada mercek altında ve halkın gözü önünde olmayı sevmediğini belirtiyor.

 

Ayrıca kocasının sayısız sadakatsizliğinin ortaya çıkmasına olan öfkesinden ötürü Melania'nın bu rolü benimsemeye isteksiz olduğunu da detaylıca anlatıyor.

 

Stormy Daniels ile olan kaçamağının haberleri Ekim 2018'de ortaya çıkmış ve sırlar ortaya saçıldıktan sonra sonra Melania, Davos'taki Trump'a katılma planlarını aniden iptal etmişti. Ancak tüm bunlara rağmen Trump Melania'yı aldattığını reddediyor.

 

Öte yandan ABD First Lady'si ile ilgili geçen yıl yayımlanan bir biyografide ise, Melania'nın eşiyle yataklarını ayırdığı ve gecelerini kendi özel süitinde geçirdiği iddia edilmişti.

 

İddialara göre Melania, Trump'ın başkanlığının ilk altı ayını, babası seçildiğinde 10 yaşında olan oğlu Barron ile birlikte New York'taki Trump Tower'daki evinde geçirdi.

 

Jordan, Melania'nın bu zamanı kafa dinlemek için ve Barron'un büyük kardeşleri Don Jr, Ivanka, Eric ve Tiffany ile eşit muamele görmesini sağlamak için kullandığını yazıyor.

 

Kitaptaki bir diğer gizli detay ise, Melania Trump'ın Donald Trump ile olan evlilik sözleşmesini oğulları Barron'ın finansal haklarını iyileştirmek adına 2017 yılında yenilemiş olduğu iddiası.

 

Kitaba göre, Melania'nın Beyaz Saray'a geç taşınmasının ardındaki temel neden de bu. Bu süreçte yenilenen evlilik sözleşmesi, Barron'un aile şirketi dışında bırakılmamasını garanti altına alıyor. Jordan, "First Lady, finansal fırsatlar ve miras konularında, oğlu Barron'un Trump'ın yetişkin diğer üç çocuğuyla eşit olacağına dair yazılı kanıt istedi" ifadelerini kullanıyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.