Trump'a savaş açtılar

Dünyanın soluğunu tutarak takip ettiği Kuzey Kore-ABD geriliminde Pyongyang rest çekti, Trump'ı 'sabırsız' ve 'yaşlı adam' olarak tanımlayan Kim'in sağ kolu "Daha fazla kaybedemeyiz" dedi.

Dünya Yayın: 09 Aralık 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 09.12.2019 14:31:31
Editör -
Okuma Süresi: 49 sn.
918 okunma
Google News

ABD lideri Donald Trump'ın "Düşmanlığını devam ettirirse her şeyini kaybetme riskiyle karşı karşıya" tweetiyle seslendiği Kuzey Kore'den gelen yanıt, uluslararası haber ajansları tarafından 'son dakika' koduyla duyuruldu.

 

Kuzey Kore lideri Kim Jong-un'un sağ kolu Kim Yong Chol, 'sabırsız' ve 'yaşlı adam' olarak tanımladığı ABD Başkanı Donald Trump'ın son yorumlarının hayal kırıklığı yarattığını söyledi.

 

Resmi haber ajansı KCNA'nın dünyaya servis ettiği habere göre, eğer Trump garip yorumlarına devam ederse Kuzey Kore lideri Kim de görüşlerini değiştirebilir.

 

Kim Yong Chol, son üç yıl içerisinde birçok kez nükleer savaşın eşiğine gelip daha sonra tarihi buluşmalara imza attıkları ABD'ye "Daha fazla kaybedemeyiz" cümlesiyle seslendi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.