TOGG, 2022 yılı sonunda seri üretime hazır

Elektrikli yerli otomobil geliştirmelerini tam gaz sürdüren Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG), üretim ve montaj hatlarının kurulmasıyla 2022'nin son çeyreğinde ilk seri otomobilini banttan indirmeyi hedefliyor.

Yayın: 15 Temmuz 2021 - Perşembe - Güncelleme: 15.07.2021 18:30:13
Editör -
Okuma Süresi: 39 sn.
932 okunma
Google News

TOGG'dan yapılan açıklamaya göre, aynı çatı altında topladığı fonksiyonları, akıllı ve çevreci özellikleriyle "bir fabrikadan daha fazlası" olarak tanımlanan TOGG Gemlik Tesisinde inşaat çalışmaları birinci yılını doldurdu.

 

TOGG sosyal medya hesabından yayımladığı videolu paylaşımla, 2022 yılının sonunda seri üretime hazır olacağını duyurdu. Uzun terminli ekipman siparişlerinin verildiği TOGG Gemlik Tesisinde üretim ve montaj hatlarının kurulmasıyla 2022'nin son çeyreğinde ilk seri otomobilin banttan indirilmesi hedefleyen şirket, 18 Temmuz 2020 tarihinden bu yana geçen 1 yılda neler yaptıklarını videolu sunumda kaydetti.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.