Tırın devrilmesi sonucu yüzlerce tavuk telef oldu

Manisa'nın Kula ilçesinde tır dolusu canlı tavuk kaza sonucunda telef oldu. Kontrolden çıkan tır, savrularak devrilirken telef olan tavuklar yola saçılarak trafiğe kapattı. Tır sürücüsü kazayı yara almadan kurtuldu.

Asayiş Yayın: 11 Mayıs 2021 - Salı - Güncelleme: 11.05.2021 15:01:06
Editör -
Okuma Süresi: 46 sn.
1898 okunma
Google News

Saat 10.30 sıralarında Kula- Eşme Karayolu üzerinde meydana gelen kazada Kula'dan yola çıkıp Uşak'ın Eşme ilçesindeki bir tavuk işleme merkezine giden Mehmet Gürmen idaresindeki 64 AAK 002 plakalı canlı tavuk yüklü tır, Şeritli Mahallesi civarında virajlı yolda sürücüsünün kontrolünden çıktı.

 

 

KASALAR YOLA SAVRULDU

Karayolu üzerinde savrulan tır yan yatarak sürüklenirken, tırın kasasında bulunan canlı tavuk kasaları da yola savruldu. Kazanın ihbar edilmesi üzerine olay yerine jandarma ve karayolları ekipleri sevk edildi.

 

YÜZLERCE TAVUK TELEF OLDU

Kazada şans eseri yaralanan olmazken, yola savrulan yüzlerce tavuk telef oldu. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İşte olay yerinden görüntüler;

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.