Times, EURO 2020’de Türkiye’nin en etkisiz takım olduğunu yazdı

İngiliz gazeteleri, Türkiye'nin İsviçreye 3-1 yenilerek Avrupa Futbol Şampiyonası'ndan (EURO 2020) elenmesine sayfalarında yer verdi.

Yayın: 21 Haziran 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 21.06.2021 09:30:15
Editör -
Okuma Süresi: 41 sn.
1096 okunma
Google News

Times, Türkiye'nin EURO 2020 öncesi sürpriz yapabilecek bir takım olarak görüldüğünü ancak performansıyla şu ana kadar turnuvanın en etkisiz takımı olduğunu yazdı.

Gazetenin yazarlarından Molly Hudson, Türkiye-İsviçre maçıyla ilgili yazısında, Ay-Yıldızlılarla ilgili beklentilerin büyük ölçüde defanstan kaynaklandığını, Türkiye'nin 10 eleme maçının sekizinde gol yemediğini ve yediği gol sayısının da sadece 3 olduğunu hatırlatıyor.

Molly Hudson, "Ancak Türkler altıncı dakikada, turnuvada altıncı kez gol yedi. Bu dakika itibarıyla EURO 2020'de golleri de yoktu. Bu, Baküda Türkiyeyi, tezahüratlarıyla destekleyenler için içler acısı bir durumdu" diyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.