TFF Süper Kupa'da büyük sürpriz! Finalin oynanacağı yer netleşti

Spor Toto Süper Lig şampiyonu ile Ziraat Türkiye Kupası şampiyonunu karşı karşıya getiren TFF Süper Kupa finali, Ocak 2021'de Katar'da oynanacak.

Yayın: 09 Haziran 2020 - Salı - Güncelleme: 09.06.2020 08:55:58
Editör -
Okuma Süresi: 40 sn.
1205 okunma
Google News

Türkiye ile Katar arasındaki dostluk futbola da yansıdı... 2019/20 Sezonu Süper Lig şampiyonu ile Ziraat Türkiye Kupası galibini karşı karşıya getirecek TFF Süper Kupa finali, önümüzdeki yıl Katar'daki karşılaşma ile sahibini bulacak.

 

FİNALİSTLERE TOPLAM 1 MİLYON DOLARDAN FAZLA ÖDÜL

 

Maç, Kovid-19 pandemisi sürecinin devam etmesi ve Katar'daki iklim koşulları nedeniyle önümüzdeki sezonun devre arasında, yani Ocak 2021'de oynanacak. Finalde takımlar toplam 1 milyon dolardan fazla para ödülünün sahibi olacak.

 

İLK 3 YIL ALMANYA'DAYDI

 

2006'dan bu yana düzenlenen TFF Süper Kupa'da ilk 3 yılın şampiyonları, Almanya'da belli olmuştu. Maçlar Frankfurt, Köln ve Duisburg şehirlerinde oynanmıştı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.