TFF, 14 olan yabancı sayısını 16'ya yükseltti

Türkiye Futbol Federasyonu, Kulüpler Bilriliği ile yaptığı toplantı sonrasında 14 olan yabancı sayısını sezon sonuna kadar 16'ya çıkarıldığını açıkladı.

Yayın: 13 Ocak 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 13.01.2021 18:21:47
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
1276 okunma
Google News

Türkiye Futbol Federasyonu, Kulüpler Birliği ile yapılan toplantı sonrası Süper Lig'de yabancı kuralıyla ilgili değişikliğe gidildiğini duyurdu.

 

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, "Yaptığımız görüşmeler neticesinde 14 yabancı sayısını ikinci yarıda 16'ya çıkarma kararı aldık. Bu kararların hepsi 16 Mayıs 2021'e kadar geçerlidir" ifadelerini kullandı.

 

KULÜPLER BİRLİĞİ TEKLİF ETTİ

 

Kulüpler Birliği, yapılan toplantıda şu anda 14 olan yabancı kuralının 16'ya çıkarılması kararını almış ve bu kararı Türkiye Futbol Federasyonu'na sunmuştu.

 

ÖZDEMİR: YAYINCI KURULUŞLA BİR SORUNUMUZ YOK

 

TFF Başkanı, yaptığı açıklamada yayıncı kuruluşla ilgili de konuştu ve ""Bugün itibarıyla beIN Sports ile ilgili bir sorunumuz yok. 2020-2021 sözleşmesine göre ödemeler yapıldı. Hangi tarihlerde hangi ödemelerin yapılacağı şu an itibarıyla belli" dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.