Tatilcilerin dönüş kuyruğu

5 günlük Ramazan Bayramı tatili için Muğla’nın Fethiye, Marmaris ve Datça ilçelerine gelen vatandaşlar, dönüye Menteşe ilçesi girişindeki İzmir-Denizli yol ayrımında uzun kuyruklar oluşturdu.

Gündem Yayın: 05 Mayıs 2022 - Perşembe - Güncelleme: 05.05.2022 00:21:54
Editör -
Okuma Süresi: 49 sn.
395 okunma
Google News

 

Geçen yıllarda dini bayram tatillerinde yaşanan yoğunluğun yaşanmadığı Muğla bölgesinde Ramazan Bayramı tatilinin 5 gün sürmesi yoğunluğun azalmasına neden oldu.

Cuma akşamı araçları ile yola çıkan vatandaşlar Cumartesi-Çarşamba 5 gün tatil yaptı. Muğla'nın turistik ilçesi Bodrum dışında Marmaris, Datça, Ortaca, Dalaman ve Fethiye gibi ilçelerinde tatillerini yapan vatandaşlar Ankara ve İzmir-İstanbul dönüşünün teke geçiş noktası Menteşe'de yoğunluğa sebep oldu.

Akşam saatlerinde Menteşe ilçesi Devrant rampası inişinde Denizli-Ankara istikametine seyredecek araçlar ile İzmir-İstanbul istikametine seyredecek araçlar kavşakta uzun süre beklemek zorunda kaldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.