Tartıştığı doktor kapıyı üzerine kapatınca iki parmağı koptu!

İstanbul'da ilaç yazdırmak için devlet hastanesine giden vatandaş, doktorla tartışma yaşadı. Doktorun kapıyı kapatması sonucu tartıştığı şahsın iki parmağı koptu. O anlar güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Asayiş Yayın: 08 Eylül 2020 - Salı - Güncelleme: 08.09.2020 19:39:37
Editör -
Okuma Süresi: 39 sn.
853 okunma
Google News

Esenyurt'ta ilaç yazdırmak için devlet hastanesine giden vatandaşın doktorun üzerine kapıyı kapatması sonucu parmağı koptu. Yaşanan anlar güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

 

İKİ PARMAĞI KOPTU

 

Olay geçtiğimiz haftalarda Esenyurt Devlet Hastanesi'nde yaşandı. İddiaya göre, Murat Aksarı isimli vatandaş ilaç yazdırmak için doktora gitti. Doktor tartışma sırasında Aksarı'nın üzerine kapıyı kapattı. Kapı kapanması üzerine Aksarı'nın iki parmağı koptu. Yaşanan olay güvenlik kamerasına da yansıdı. Görüntülerde Aksarı'nın odaya girmesi ve sonrasında çıkarken kapının kapanması Aksarı'nın parmağının kanaması ve görevlilerin yeri temizlemesi yer alıyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.