Tarihin sıfır noktasından geleceğe: Göbeklitepe

Bursa Bilişim ve Yönetişim Derneği ile Gürsu Belediyesi tarafından projelendirilerek İçişleri Bakanlığı tarafından onaylanan 'Tarihin sıfır noktasından geleceğe: Göbeklitepe' programı kapsamında Bursa'dan Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık ile aralarında akademisyenler ve gazetecilerin de bulunduğu 45 kişilik ekip Göbeklitepe'ye gitti..

Yayın: 04 Kasım 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 04.11.2019 11:25:08
Editör -
Okuma Süresi: 32 sn.
2179 okunma
Google News

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ü de makamında ziyaret eden Başkan Işık ve Bursa Bilişim ve Yönetişim Derneği Başkanı Adem Yıldırım ile  beraberindeki heyet Göbeklitepe hakkında bilgi alıp, karşılıklı fikir alış verişinde bulundu.

 

 

Program  kapsamında bölgedeki Göbeklitepe ve ören yerleri gezilirken, çevre illerdeki tarihi ve kültürel miraslar da ziyaret edildi.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.