Tanga bikinili pozu, takipçilerinin aklını başından aldı!

Paris Saint-Germain'de forma giyen Mauro Icardi'nin hem eşi hem de menajeri olan Wanda Nara, yıldız futbolcunun Şampiyonlar Ligi için Portekiz'e doğru yola çıkmasına rağmen Paris'te kalmayı tercih etti. Wanda, 7 milyon takipçiye doğru ilerleyen hesabından tanga bikinisiyle paylaştığı fotoğrafla beğeni topladı.

Yaşam Yayın: 07 Ağustos 2020 - Cuma - Güncelleme: 07.08.2020 17:44:13
Editör -
Okuma Süresi: 30 sn.
1870 okunma
Google News

Paris Saint-Germain'de forma giyen Mauro Icardi'nin eşi ve aynı zamanda da menajeri olan Wanda Nara, Fransa'nın başkenti Paris'e geri döndü. Mauro Icardi, Fransız devinin Atalanta ile oynayacağı UEFA Şampiyonlar Ligi maçı nedeniyle Portekiz'e doğru yola çıksa da Wanda, Paris'teki büyük villalarında kaldı ve havuzunun tadını çıkardı.

 

 

Wanda'nın neredeyse 7 milyon takipçisinin bulunduğu hesaptan tanga bikinisiyle paylaştığı havuz fotoğrafı büyük ilgi gördü ve beğeni topladı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.