Tamer Karadağlı, eski Survivor yarışmacısı ile yakalandı

Ünlü oyuncu, eski Survivor yarışmacısı Didem Ceran ile aşk yaşamaya başladı. Kızını sevgilisiyle tanıştıran Karadağlı, özel hayatıyla ilgili soruları yanıtsız bıraktı.

Yaşam Yayın: 10 Ağustos 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 10.08.2020 10:59:27
Editör -
Okuma Süresi: 45 sn.
850 okunma
Google News

2007'de Arzu Balkan ile boşandıktan sonra aşk hayatıyla hiç gündeme gelmeyen Tamer Karadağlı, yeni bir aşka yelken açtı. 53 yaşındaki oyuncu, eski Survivor yarışmacısı 39 yaşındaki Didem Ceran ile aşk yaşamaya başladı.

 

 

SORULARI YANITSIZ BIRAKTI

 

2011 yılında Survivor'a katılan Didem Ceran, ilk turda elendi. YouTube kanalından yayınladığı videolarla sık sık tepki çekerek gündeme gelen Ceren, önceki gün yeni aşkıyla Yeniköy'deki bir mekandan çıkarken yakalandı. Sevgilisini kızı Zeynep ile tanıştıran Tamer Karadağlı çıkışta habercilerin sorularına cevap vermedi. Didem Ceran ise "Beni neden çekiyorsunuz, ünlü değilim ki" dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.