Taksicilere Osmangazi Desteği

İlçe genelindeki taksi duraklarını yenileyerek daha kullanışlı hale getiren Osmangazi Belediyesi, Altıparmak’taki Flash Taksi Durağı’nı da modern bir görünüme kavuşturdu.

Yayın: 11 Eylül 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 11.09.2019 12:48:23
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1367 okunma
Google News

Altıparmak Mahallesi’nde uzun yıllar hizmet veren Flash Taksi Durağı’nı ziyaret ederek taksicilerle sohbet eden Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, şehir içi ulaşımında önemli yeri olan taksici esnafına hayırlı işler diledi.

 

Taksi duraklarının kentin en önemli mekanlarından biri olduğuna dikkat çeken Dündar, “Dolayısıyla buraların görüntüsü, kent turizmine doğrudan etki yapıyor. İçerisinde yer alan mutfak, lavabo ve bekleme alanıyla fiziki olarak da esnafımızın ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde tasarlanan durağımız, proje olarak taksicilerimizin görüş ve önerileri doğrultusunda yapıldı. Bursa’mıza yakışan bir yer oldu. Taksici esnafımıza ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun. Esnafımıza bereketli kazançlar diliyorum” dedi.  Taksiciler de kendilerine yeni bir durak kazandıran Dündar’a teşekkür etti.

 

Başkan Dündar, ziyarette taksici esnafıyla sohbet ederek sorunlarını dinledi.

Bursa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Hasan Topçu da her zaman esnafın yanında olan Dündar’a maket taksi hediye etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.