Survivor yarışmacısı bir paylaşımıyla dünya rekoru kırdı

Oyuncu Barış Murat Yağcı'nın Survivor'a katılacağını duyurduğu Instagram paylaşımı 9.9 milyon yorum alarak dünyada en fazla yorum yapılan gönderi unvanıyla dünya rekoru kırdı.

Yaşam Yayın: 01 Temmuz 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 01.07.2020 11:27:21
Editör -
Okuma Süresi: 47 sn.
1023 okunma
Google News

Survivor yarışmasındaki başarılı performansı ile Türk halkının gönlünde taht kuran ve Survivor şampiyonu olarak gösterile oyuncu Barış Murat Yağcı'nın hayranları Instagram'daki son paylaşımına 9.9 milyon yorum yaptı. Oyuncunun bu paylaşımına gelen yorumlar ise dünya rekoru kırdı.

 

DÜNYA REKORU KIRDI

 

Yağcı'nın Survivor'a katılacağını duyurduğu paylaşımı Instagram'da dünyadaki en fazla yorum alan gönderi (post) unvanını alarak dünya rekoru kırdı. Bu rakam Instagram açısından bir fotoğrafa gelen en çok yorum olarak bir rekor niteliği taşıyor.

 

ÜNLÜ İSİMLERİ SOLLADI

 

Ünlü oyuncu hayranları tarafından son postuna yapılan 9.9 milyonluk yorum ile dünyaca ünlü yıldız Selena Gömez'i ve Dünyaca ünlü futbolcu Diego Costa'yı geçerek milli gururumuz oldu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.