Survivor’da finale çıkan isimler belli oldu

Survivor 2021'de sona gelindi. Aleyna ile Poyraz SMS oylamasına çıktı. Aleyna hayallerine veda ederken Poyraz, İsmail ve Ayşe final için SMS oylamasında finale kalmak için yarıştı. Oylama sonucuna göre İsmail ve Poyraz finale adını yazdırdı.

Yaşam Yayın: 25 Haziran 2021 - Cuma - Güncelleme: 25.06.2021 09:30:12
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1032 okunma
Google News

Dominik Cumhuriyeti’nde Ocak ayında başlayan Survivor Türkiye’de yarı finale dört isim kaldı. Survivor Türkiye’de yarı finale kalan isimler İsmail, Ayşe, Aleyna ve Poyraz oldu. 24 Haziran Perşembe Survivor 2021 yarı final canlı yayınında ilk olarak Aleyna ile Poyraz için yapılan oylama sonucu açıklandı.

 

İlk elemede Survivorda veda eden yarışmacı Aleyna oldu.

 

Survivor 2021de büyük final öncesi son 3e kalan isimler belli oldu. Aleynanın SMS oylamasında elenmesinin ardından son 3e kalan yarışmacılar İsmail, Ayşe ve Poyraz oldu. Canlı yayında İsmail Balaban, Ayşe Yüksel ve Yiğit Poyraz için halk oylaması yapıldı.

 

 

SURVIVOR'DA SON İKİYE KİM KALDI?

Acun Ilıcalı sırasız olarak büyük finale kalan iki ismi açıkladı. Ilıcalı, ilk finalistin İsmail Balaban olduğunu duyurdu.

Survivorda İsmailin ardından 2. finalist ise Yiğit Poyraz oldu.

Böylece Ayşe Yüksel yarı finalde elendi ve Survivorı 3. olarak tamamladı.

Survivor finalistleri İsmail Balaban ve Yiğit Poyraz, 25 Haziran Cuma ekrana gelecek olan büyük finalde Survivor 2021 şampiyonu olmak için yarışacak.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.