Survivor'a Bursalı yarışmacı! Ünlü şarkıcının oğlu

Şubat ayında başlayacak olan Survivor'un bir yarışmacısı daha belli oldu. Oyuncu Ersin Korkut ve Uğur Pektaş'ın ardından şarkıcı Emrah'ın oğlu Tayfun Erdoğan'da kadroya dahil oldu.

Yaşam Yayın: 31 Ocak 2020 - Cuma - Güncelleme: 31.01.2020 09:21:46
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1321 okunma
Google News

TV8 ekranlarında Şubat ayında ekranlara gelecek olan Survivor 2020'nin bir yarışmacısı daha belli oldu. Survivor'un yeni sezon yarışmacıları arasına ünlü şarkıcı Emrah'ın oğlu da katıldı.

 

YARIŞMACILAR BELLİ OLMAYA BAŞLADI

 

Acun Ilıcalı, Survivor hakkında yaptığı bir açıklamada ilk yarışmacının oyuncu Ersin Korkut olduğunu söyledi. Ilıcalı ikinci olarak yarışmaya dahil olan kişinin Arka Sokaklar dizisiyle yıldızı parlayan Uğur Pektaş olduğunu duyurdu.

 

 

EMRAH'IN OĞLU DAHİL OLDU

 

Survivor 2020'in üçüncü yarışmacısı ise şarkıcı ve oyuncu Emrah'ın oğlu Tayfun Erdoğan olarak belirlendi. 16 Şubat'ta ekranlara gelecek olan Survivor, bu sezon ünlüler-gönüllüler konseptiyle gerçekleşecek.

 

TAYFUN ERDOĞAN KİMDİR?

 

Şarkıcı Emrah'ın Ebru Çolak'tan olan oğlu Tayfun Erdoğan, 1990 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Tayfun Erdoğan, bir dönem Bursa'da hayatını geçindirmek için komilik yaptı. Birkaç sene önce evlenmek istediğini söyleyen Tayfun Erdoğan, o dönem yayınlanan bir evlilik programına katılarak taliplerini aradı ancak hayatının aşkını bulamadı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.