Survivor 2021'de ilk hafta adaya veda eden isim belli oldu

TV8 ekranlarından büyük bir heyecanla takip edilen yarışma programı Survivor 2021, 4. bölümü ile ekranlara geldi. İlk haftanın eleme adayları Sena ve Dora oldu. SMS birincisi seçilen Poyraz ise 3. eleme adayı olarak Reşat'ın ismini söyledi. SMS oylamasının yapılmasının ardından adaya veda eden isim Sena oldu.

Yaşam Yayın: 13 Ocak 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 13.01.2021 09:29:29
Editör -
Okuma Süresi: 41 sn.
1330 okunma
Google News

Ekranların sevilen yarışması Survivor 2021'de bu akşam heyecan doruktaydı. Ödül oyununun ardından Survivor'da ilk kez eleme konseyi gerçekleşti. Survivor'da birinci haftanın sonunda adaya veda isim de belli oldu.

 

SURVİVOR'A SENA VEDA ETTİ

 

Ünlüler ile Gönüllüler arasında nefes kesen mücadeleler sonrası bu haftanın ilk eleme adayları Sena ve Dora oldu. SMS birincisi seçilen Poyraz ise 3. eleme adayı olarak Reşat'ın ismini söyledi. SMS oylamasının yapılmasının ardından Survivor'dan elenen isim Sena oldu.

 

 

Sena, izleyicilerden toplam yüzde 33 oy oranı alarak yarışmadaki hayallerine veda etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.