Sürpriz aşktan ilk kare! El ele poz verdiler

Geçtiğimiz akşam İzmir Alaçatı'da bir gece kulübünde geç saatlere kadar eğlenen ve çıkışta görüntülememek için büyük çaba harcayan milli basketbolcu Cedi Osman ile güzel oyuncu Ebru Şahin, bu kez kameralara el ele poz verdi.

Yaşam Yayın: 16 Temmuz 2020 - Perşembe - Güncelleme: 16.07.2020 10:00:09
Editör -
Okuma Süresi: 45 sn.
1187 okunma
Google News

Aralarında aşk dedikoduları çıkan milli basketbolcu Cedi Osman ile güzel oyuncu Ebru Şahin, aşk yaşadıklarını verdikleri pozla itiraf ettiler.

 

 

Önceki gün İzmir Alaçatı'da yemek yiyen ikili, çıkışta el ele görüntü verdi. Kapı önünde kendilerini çeken gazetecilerin sorularını cevaplayan Osman ile Şahin, İlişkilerinin yeni başladığını, bir arkadaş ortamında tanıştıklarını söylediler. Milli basketbolcu, her şeyin çok güzel gittiğini belirtirken Şahin de, "Güzel gidiyor. Yeni sezonda yine ekranlarda olacağım" demekle yetindi.

 

KAMERALARDAN KAÇMIŞLARDI

 

Genç çift, geçtiğimiz gün Alaçatı'da geç saatlere kadar eğlendikleri gece kulübünden çıkarken, görüntü vermemek için büyük çaba harcamışlardı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.