Suriyeli iki grup arasında bıçaklı kavga! 2'si ağır 7 yaralı

Bayrampaşa’da Suriyeli iki grup arasında yaşanan bıçaklı kavgada 7 kişi yaralandı. Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edilerek yaralılar hastaneye kaldırıldı.

Asayiş Yayın: 22 Ocak 2021 - Cuma - Güncelleme: 22.01.2021 09:13:22
Editör -
Okuma Süresi: 37 sn.
917 okunma
Google News

Olay, saat 00:10 sıralarında Bayrampaşa Vatan Mahallesi Uygur Caddesi üzerinde yaşandı. İddiaya göre, yabancı uyruklu iki grup arasında telefonlaşma sonrası tartışma yaşandı. Tartışmanın büyümesiyle bir araya gelen iki grup arasında yaşanan bıçaklı kavgada 2’si ağır 7 kişi yaralandı.

 

Kavgayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri sokakta bulunan 7 kişiye ilk müdahaleyi yaparak yaralıları hastaneye kaldırdı. Polis ekipleri ise olay yerinde incelemelerde bulunurken olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.