Süleymani'nin kızı minbere silahla çıkarak ABD'yi tehdit etti!

ABD tarafından öldürülen İranlı General Kasım Süleymani'nin kızı Zeynep Süleymani, cuma namazı sonrası minbere silahla çıkarak ABD'ye mesaj gönderdi. Zeynep Süleymani intikam yeminini yineledi.

Dünya Yayın: 10 Ocak 2020 - Cuma - Güncelleme: 10.01.2020 16:51:14
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1328 okunma
Google News

ABD tarafından öldürülen Kudüs Gücü eski Komutanı General Kasım Süleymani'nin kızı Zeynep Süleymani, Kirman şehrinde Cuma namazı sırasında minbere silahla çıkarak, ABD'ye mesaj gönderdi.

 

 

Zeynep Süleymani, babasının intikamının alınacağını dile getirip ABD'ye yönelik tehditlerini yineledi.

 

"BABAMA RAKİP OLAMAZSIN"

 

Zeynep Süleymani geçtiğimiz günlerde Lübnan'da Hizbullah'a bağlı yayın yapan Al-Manar TV kanalına konuşmuş ve "Babama rakip olamazsın, bu yüzden onu füzelerle hedefledin. Öyle olsaydın, onunla yüzleşebilirdin" ifadeleriyle Trump'a seslenmişti.

 

"NASRALLAH'IN BABAMIN İNTİKAMINI ALACAĞINDAN EMİNİM"

 

Zeynep Süleymani, "Babamın şehitliği bizi asla kırmayacak ve sonuna kadar intikam arayacağız. Babam için intikam alacağından emin olduğum Hasan Nasrallah'ı selamlıyorum" şeklinde konuşmuştu.

 

"BABAMIN İNTİKAMINI KİM ALACAK?"

 

İran televizyonlarınca da yayınlanan ziyaret sırasında Süleymani'nin kızı, Ruhani'nin "Allah size sabır versin, bunu telafi edeceğiz" sözü üzerine "Babamın intikamını kim alacak" diye sormuştu.

 

Ruhani'nin de cevap olarak "Alacağız, hepsinin intikamını alacağız, hiç endişe etmeyin" demişti.

 

Kasım Süleymani'nin iki kızı ve üç oğlu var.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.