Star Wars'un usta oyuncusu hayatını kaybetti

Sinema dünyasının kült serilerinden bir tanesi olan Star Wars'un ilk üçlemesinde rol alan Alan Harris 81 yaşında vefat etti. Usta oyuncunun menajerlik işlerini yapan şirket, yaptığı açıklamada oyuncunun uzun zamandır sağlık sorunları yaşadığından bahsedildi.

Dünya Yayın: 01 Şubat 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 01.02.2020 15:49:09
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
1164 okunma
Google News

Star Wars serisinin ilk üçlemesindeki tüm filmlerinde yer alan Alan Harris, bir süredir akciğer kanseri tedavisi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

 

 

Bir süredir akciğer kanseri tedavisi gören Harris'in, 25 Ocak'ta tedavi gördüğü hastanede 81 yaşında yaşamını yitirdiği açıklandı. Daily Star'da yer alan habere göre Harris'in menajerliğini yürüten şirket tarafından yapılan açıklamada, "Alan gerçek bir centilmen ve hayranların sevgilisiydi. Uzun yıllardır sağlık sorunlarıyla mücadele etmesine rağmen şovlara katılıp hayranlarıyla bir araya geliyordu. Huzurla uyu Alan" sözlerine yer verildi.

 

Harris'in canlandırdığı Bossk karakteri, Star Wars: Empire Strikes Back filminde, Millennium Falcon'un peşinde olan bir sürüngen ödül avcısını tasvir ediyordu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.