'Sperm bankası falan düşünmüyorum'

Hayatında kimse olmadığını söyleyen İrem Derici, “40 yaşına kadar evlenip çocuk doğuramazsam, evlat edineceğim” dedi

Yaşam Yayın: 22 Kasım 2019 - Cuma - Güncelleme: 22.11.2019 10:06:20
Editör -
Okuma Süresi: 49 sn.
1739 okunma
Google News

İrem Derici, Bostancı Gösteri Merkezi’nde memleketi Sinop’un Boyabat ilçesi için düzenlenen yardım konserinde, hayranlarıyla buluştu. Herhangi bir ücret almadığını söyleyen şarkıcı, “Artık en azından bir ev almaya karar verdim. Keşkelerim oluyor, neden yatırım yapmadım diye. Her zaman herkesin ışığı parlak olmuyor. Hepimizin son kullanma tarihi var. Sekiz yıl oldu” dedi.

 

Hayatında kimsenin olmadığını anlatan Derici, “Anne olmayı çok istiyorum. Bir tarih yok, gerçi olsa bile aday yok. Meryem Ana değilim ki... Gönül, aşkının meyvesini yetiştirmeyi çok ister. Şu anda 32 yaşındayım. Eğer 40’ıma kadar evlenip, çocuk doğuramazsam, evlat edinmek istiyorum. Hatta şimdiden araştırıyorum. Sperm bankası falan düşünmüyorum” şeklinde konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.