Soylu ile ne görüştüm?

“Gerçeği” ne yazık ki sokaktaki adam anladı, gördü ama AK Parti içindeki karar vericiler göremedi.

Yayın: 03 Haziran 2021 - Perşembe - Güncelleme: 03.06.2021 10:15:57
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
889 okunma
Google News

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker daha ilk videosunu yayınladığında “tezgahın alasını kurmuşlar” başlığıyla bunun İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu üzerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Türkiye’yi hedef alan büyük bir algı operasyonu olduğunu yazmıştım.

 

 

 

Yazının sonunda demiştim ki:

“Bu kurguyu görmek ve okumak için illa siyasetçi, akademisyen  olmak, Ankara’da devletin  üst yönetimlerinde  bulunmak gerekmiyor.  Her şey açık masa kurulmuş.inanmak isteyen inanır, ben sokağın  sesine bakarım.İşte orada  “Adama içeriden ve dışarıdan operasyon çekiliyor “deniliyor mu?-Evet deniliyor”.

 

“Gerçeği” ne yazık ki sokaktaki adam anladı, gördü ama AK Parti içindeki karar vericiler göremedi.


Daha doğrusu gördüler de Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklama yapıncaya kadar başlarını kuma gömmeyi ya da  çekindikleriiçin  susmayı tercih ettiler.

Neyse…

Zaten Peker her hafta yayınladığı videolarla “devleti hedef alan operasyon” amacını daha çok ifşa ediyor. En son pazar günkü videosunda dile getirdiği iddialar tamamen Türkiye Cumhuriyeti devletini kendi üzerinden silah ticareti yapmakla itham etmeye yönelikti ki, Soylu’ya yönelik iddialara ilk başlarda inananlar  bile  artık bu  adamın nihai  hedefini  anladılar.

 

Çünkü;

2. bir Rıza Zarrap  olayıyla karşı karşıyayız.

                         
                         
                     *****                               *****                          *****


Bakan Soylu’yu geçtiğimiz hafta çarşamba günü,Osmangazi Yörük Türkmen Dernekleri Başkanı Dinçer Akyel’le beraber Ankara’da makamında ziyaret ettik.

 

 

 

 

 

Arkasına aldığı süper gücün talimatlarıyla Türkiye Cumhuriyeti’nin gelmiş geçmiş en başarılı  iç işleri Bakanı’nı itibarsızlaştırıp, ülkemizi de uyuşturucu ve silah ticareti yapan  çadır devleti konumuna sokan sözde iddialarına bizim decevabımız “bu destek” ziyareti ile oldu.


 


 

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLA...

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.