Sosyal medya bu görüntüleri konuşuyor! Kucağındaki çocuğa zorla sigara içirdi

Sosyal medyada paylaşılan videoda bir kadın, kucağındaki küçük kız çocuğuna zorla sigara içiriyor. Çocuğun istememesine rağmen zorlayan ve küfreden kadın tepkilerin hedefi oldu.

Yayın: 07 Temmuz 2020 - Salı - Güncelleme: 07.07.2020 12:29:11
Editör -
Okuma Süresi: 47 sn.
965 okunma
Google News

Sağlığa zararlı olan ve tüm dünyanın etkilendiği koronavirüs salgınında da hastalığı etkileyen olumsuz faktörlerden olan sigara, çocukların minik bedenlerine de geri dönüşü olmayan zararlar veriyor. Tüm bunlara rağmen yine de çocuklara bu kötü alışkanlığın ilk adımını attırmaya çalışan büyükler de yok değil.

 

SOSYAL MEDYADA TEPKİ ÇEKEN GÖRÜNTÜLER

 

Twitter'da paylaşılan videoda genç bir kadının kucağındaki küçük kız çocuğuna zorla sigara içirmeye çalıştığı görülüyor. Çocuk, duruma itiraz etse de içmesi için zorlanıyor. Kucağındaki çocuğu zararlı bir alışkanlık için kullanan kadın ise sadece bununla kalmıyor çocuğa ağır küfürler de savuruyor. Bu görüntüler paylaşıldıktan sonra da binlerce tepki paylaşımı yapıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.