Sorumsuz anne-baba, 6 aylık bebeğin ölümüne sebep oldu!

Rusya'da komşuların kötü koku ihbarı üzerine üç çocuklu bir ailenin evine giren polis, 6 aylık bebeği ölü buldu. Diğer iki çocuğun da durumunun hiç iyi olmadığı görülürken, bebeğin ölüm sebebinin susuzluk olduğu ortaya çıktı. Gözaltına alınan anne-babanın aşırı alkollü olduğu görülürken, sorumsuz çift bu duruma yoksulluklarını gerekçe gösterdi.

Dünya Yayın: 26 Kasım 2020 - Perşembe - Güncelleme: 26.11.2020 13:47:39
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1113 okunma
Google News

Moskova, Ohotsk Denizi açıklarında bulunan Sahalin Adası'na bağlı Dolinsk şehrinde bir binadan bazı kişiler polisi arayarak komşularının evinden kötü koku ve sesler geldiğini ihbar etti. Polis evde inceleme başlatırken, 6 aylık erkek bebeğin cansız bedeni bulundu.

 

DİĞER ÇOCUKLARIN DA DURUMU KÖTÜ

 

Ayrıca, ölen bebeğin ikizi ve 2 yaşındaki çocuğun da durumunun kötü olduğu anlaşıldı. Erkek çocuk otopsi için morga götürülürken ikizi ve 2 yaşındaki diğer kardeşi hastaneye götürüldü. Evde bulunan 33 yaşındaki baba ve 25 yaşındaki anne de karakola götürüldü.

 

AŞIRI ALKOL ALMIŞLAR

 

Otopsi raporuna göre, 6 aylık bebeğin susuzluktan öldüğü anlaşıldı. Hastanede tedavi altına alınan 2 çocukta ise yetersiz beslenmeye bağlı kas erimesi görüldü. Anne ve babanın testlerinde ise aşırı alkollü oldukları ortaya çıktı.

 

YOKSULLUĞU GEREKÇE GÖSTERDİLER

 

Bebeklerin ölümünden, 2 çocuğun da bakımsızlığı nedeniyle soruşturulan anne ve baba yoksul oldukları için çocuklarına bakamadıklarını söyleyerek kendilerini savundu. Mahkemeye sevk edilen anne ve baba, 1 çocuğun ölümüne sebep olma ve diğer çocuklarını da bakımsız bırakma suçlamasıyla cezaevine gönderildi.

 

Rusya Soruşturma Komitesi tarafından yapılan açıklamada hastanede tedavi altına alınan 2 çocuğun tedavilerinin tamamlandıktan sonra devlet himayesine alınacağını aktarılırken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.