Sorulara yanlış cevap veren ilkokul öğrencisini, öğretmeni döverek öldürdü

Çin'de 10 yaşındaki ilkokul öğrencisi Zhang, matematik sorularına yanlış cevap verince öğretmeni tarafından dövülerek öldürüldü. Skandal olay sonrası öğretmen ve okul müdürü görevden uzaklaştırıldı.

Dünya Yayın: 19 Eylül 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 19.09.2020 20:34:15
Editör -
Okuma Süresi: 48 sn.
1725 okunma
Google News

Çin'in Guangyuan eyaletinde 10 yaşındaki ilkokul öğrencisi Zhang, matematik sorularına yanlış cevap verince öğretmeni tarafından dövülerek öldürüldü.

 

Öğretmenin ellerine ve kafasına defalarca vurduğu kız, okul çıkışı eve gelince fenalaştı. Büyükannesi tarafından hastaneye kaldırılan kızın beyninde kanama tespit edildi. Küçük kız tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

 

İKİZİNİN İFADESİ SONRASI GÖZALTINA ALINDI

 

Polis, Zhang ile aynı sınıfta olan ikizinin ifadesini aldı. İkizi, öğretmenin Zhang'ı iki matematik sorusuna cevap veremediği gerekçesiyle dövdüğünü söyleyince öğretmen gözaltına alındı.

 

ÖĞRETMEN VE OKUL MÜDÜRÜ GÖREVDEN UZAKLAŞTIRILDI

 

Ülkede gündem olan skandal olay sonrası öğretmen ve okul müdürü görevden uzaklaştırıldı. Hayatını kaybeden Zhang'ın büyükannesi, öğrencilerin matematik öğretmeninden çok korktuğunu söylediğini belirtti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.