Songül Karlı'ya oğlundan tepki! 'Hep bir yerlerin konuşuluyor anne'

Songül Karlı, yeni yaşını menajer Kemal Aslan'ın Etiler'deki ofisinde kutladı. Karlı, burada yaptığı açıklamada oğlunun tepkisini dile getirdi.

Yaşam Yayın: 18 Eylül 2020 - Cuma - Güncelleme: 18.09.2020 11:25:06
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
1647 okunma
Google News

Yazın paylaştığı bikinili fotoğrafıyla konuşulan türkücü, o kare için "Bir arkadaşımın oğlu çekti. Hadi bir tane sosyal medyaya koyayım dedim, olay oldu" dedi.

 

Karlı, oğlunun bu duruma tepki gösterdiğini belirtip, şunları söyledi:

 

"Efe diyor ki anne Allah aşkına yapma, YouTube'a giriyorum hep bir yerlerin konuşuluyor!"

 

Kariyerim boyunca bana hep 'Çakma' dediler. Oysa hayatımdaki tek çakma; saçlarım. Orijinali siyah ama ben sarı seviyorum. Doğallıktan yanayım. Göğüslerimi 3 kere küçülttürdüm. Elbiselerin altı olmuyor, fermuar çekilmiyor. Yine de büyük. 4'üncü operasyon kapıda.

 

OĞLUM DIŞINDA HER ŞEYDEN PİŞMANIM 

 

Yıllardır kalbim boş. Şansızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşadığım için hayatıma kimseyi almıyorum. Herkes bacım olsun! Oğlum Efe ile mutluyum. Bu yaşıma kadar Efe'yi doğurmak dışında yaptığım her şeyden pişmanım. Kendimden hep ödün verdim, başkaları için çok fedakarlıklar yaptım''

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.