Son Yılların Tercihi: Su Bazlı Elastik Boyalar

Son yıllarda sıklıkla kullanılan su bazlı elastik beyaz boyaları hem iç hem de dış mekanlarda kullanılmaya uygundur. Tamamen çevre dostu olan bu ürünlerin içerisinde yer alan kimyasallar insan sağlığını da riske atmamaktadır. Başta beyaz olmak üzere birçok farklı renk seçeneği fiyat farkı ödenmeksizin ilgili kataloglardan seçilip anında sipariş edilebilir.

Yayın: 28 Eylül 2019 - Cumartesi - Güncelleme: 28.09.2019 09:46:02
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
4149 okunma
Google News

Kokusuz olma özelliği sayesinde su bazlı elastik beyaz boyalar iç mekanlarda da sıklıkla kullanılmaktadır. Son derece kolay ve pratik bir biçimde yüzeylere uygulanabilir. Alıcılar tarafından oldukça kaliteli bulunan bu boyalar uzun ömürlü bir kullanım hacmine de sahiptir. Duvarların ve yüzeylerin nefes almasını da sağlayan boyaların kauçuklu olan versiyonları da mevcuttur.

 

 Diğer boyalara oranla çok daha hızlı kuruyan bu ürünler zaman açısından da tasarruf sağlamaktadır. Birkaç saat sonra ikinci katı geçmek ve vakit kaybetmeden tüm aşamaları tamamlamak mümkündür. Birden fazla yüzeye sahip olan bu boyalar her katmanında ayrı bir güvenlik ve koruma ihtiva ediyor.

 

 Su Bazlı Elastik Boyalarda Uygulama Kolaylığı

 

Ürün içeriğindeki kalitesi ile tercih edilen su bazlı elastik beyaz boya seçenekleri kolay uygulama avantajlarını da beraberinde getiriyor. Herhangi bir tekne vasıtasıyla tatbik edilebilir. Boya teknesine katılmadan önce iyice karıştırılması tavsiye edilmektedir. Ambalaj içeriğinde boya kullanım talimatları da yer almaktadır. Alıcılar bu talimatlara bakarak tüm yüzeyler için en kalıcı şıklığı bu boyalar ile temin edebilir. Kuruma süresi minimum 3 maksimum 6 saattir. Bir gün içerisinde üç katlı olarak yüzeyler boyanabilir.

 

 Temizlik ve Şıklık Garantisi

 

İç mimarların da tavsiyesi olan su bazlı elastik boyalar yağ bazlı boyaların tüm özelliklerine sahip olmakla beraber bu boyalara oranla çok daha ucuzdur. Sadece iç mekanlarda değil dış mekanlarda da tercih edilebilir.

 

Ev, ofis, yazlık ve benzeri mekanlarda sağladığı estetik görünümlerle tercih edilmektedir. Son on yıl içerisinde bu boyaları talep edenlerin sayısında yüzde elli oranında bir artış gözlemlendi. İç ve dış dekorasyon aşamaları tamamlandıktan sonra temizliği de aynı ölçüde pratiktir. Evdeki malzemeler kullanılarak sadece dakikalar içerisinde kalıcı temizlik sağlanmaktadır.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.