Son yapılan ankette Erdoğan, Abdullah Gül'ü ikiye katladı!

Yapılan son araştırmada vatandaşlara "Son turda Erdoğan ve Gül kalsa oyunuzu kime verirsiniz" sorusu yöneltildi. Soruya yanıt verenlerin yüzde 21.3'ü tercihini Gül'den yana kullanacağını belirtirken, "Erdoğan'a oy veririm" diyenlerin oranı ise yüzde 44.3 çıktı.

Siyaset Yayın: 26 Ağustos 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 26.08.2020 09:50:03
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1020 okunma
Google News

Optimar araştırma şirketi, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu tarafından ismi cumhurbaşkanı adayı olarak gündeme getirilen Abdullah Gül ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'la ilgili bir saha çalışması yaptı.

 

ERDOĞAN, GÜL'Ü İKİYE KATLADI

 

Yapılan araştırmada vatandaşlara "Son turda Erdoğan ve Gül kalsa oyunuzu kime verirsiniz" sorusu yöneltildi. Araştırmada "Abdullah Gül'e oy veririm" diyenlerin oranı yüzde 21.3 çıkarken, Erdoğan'a oy veririm" diyenlerin oranı ise yüzde 44.3 olarak belirlendi. Bu sonuçlara göre Erdoğan, Gül'ü ikiye katlamış durumda.

 

"KILIÇDAROĞLU'NUN ISRARINI ANLAMIŞ DEĞİLİM"

 

Anket sonucuna ilişkin Hürriyet gazetesindeki köşesinde bir yazı kaleme alan Abdulkadir Selvi, "CHP'de Muharrem İnce'nin başkaldırmasına ve partinin bölünme aşamasına gelmesine neden olan Kılıçdaroğlu'nun eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ü cumhurbaşkanı adayı olarak gösterme eğilimi anketlere nasıl yansıyor diye baktım. Kemal Bey, Gül isminde neden bu kadar ısrar ediyor anlamış değilim" ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.