Şoke eden olay! Yolda yürürken başına kedi düştü

Çin'de bir kedi balkondan yuvarlanıp sokakta yürüyen adamın kafasına düştü. Kazanın mağduru hastanelik olurken şaşkınlık yaratan o anlar kamera ile saniye saniye kaydedildi.

Dünya Yayın: 18 Ağustos 2020 - Salı - Güncelleme: 18.08.2020 10:33:09
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1525 okunma
Google News

 

Çin'de yolda yürüyen bir adam, başına kedinin düşmesi nedeniyle yere düşüp yaralandı. Beklenmedik zamanda gelen darbeyle hastanelik olan talihsiz adamın görüntüleri ise sosyal medyada gündem oldu.

 

23 GÜN HASTANEDE KALDI

 

Yolda yürürken hiç beklemediği anda gökten başına kedi düşen adam, sert darbe ile anında yere düştü. Bilincini kaybeden adamın o sırada sahibine ne olduğunu anlamaya çalışan köpeği ise bir binanın arasında saklanan kediyi yakaladı. Kediyle köpek de dalaştı. Yerel medyaya göre, adamı yaralayan kedi, yaşlı komşusunun balkonundan düşmüştü. Başına kedi düşen adam ise, 23 gün hastanede kaldı.

 

TAZMİNAT İSTEDİ

 

Yerel basına göre, halen boyunluk takan ve fizik tedavi gören kişi komşusundan tazminat istedi. Trajikomik anlar güvenlik kameralarına yansıdı.45 saniyelik görüntü video paylaşım sitesi Youtube'a da düştü, 120 binden fazla görüntülemeye ulaştı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.