Sokak ortasında çırılçıplak gezen kadının rahatlığı pahalıya patladı!

İtalya'nın Bolonya şehrinde yaşayan insanlar, sokak ortasında sadece bir çift sandalet ve bir çanta ile tamamen çırılçıplak gezen kadını görünce şaştı kaldı.

Dünya Yayın: 16 Ocak 2020 - Perşembe - Güncelleme: 16.01.2020 09:02:18
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3633 okunma
Google News

Tamamen çıplak gezen bir genç kadın Perşembe sabahı İtalya'nın kırmızı şehri Bolonya çevresinde görüldü.

 

Ayağında sadece sandalet olan genç kadın omzuna astığı bez çantasıyla kameralara gülücükler saçarken yakalandı.

 

İtalyan basınına 26 yaşında olduğu ve başka kentte yaşadığı bilgileri yansıyan kadına bu davranışı pahalıya patladı. Polis, yolda durdurduğu kadına "ahlak kurallarına aykırı davranış"tan ötürü 3 bin 300 euro para cezası kesti.

 

 

Kolundaki çantasıyla gayet rahat ve gülümseyerek dolaştığı gözlenen kadın, "Bir iddiayı kaybettiğin için mi böyle soyundun, ne oldu?" diye soranlara, "Çünkü giyinmek istemiyorum" diye cevap verdi.

 

Genç kadının soyunma gerekçesi olarak polislere, "Gözlenme korkumu yenmek için sokaklarda çıplak yürüdüm" dediği bildirildi. Sosyal medyada da bu konu çok konuşulurken, yapılan yorumlarda, genç kadının bu davranışının altında yatabilecek gerekçeler sorgulandı. Bazı kullanıcılar bunun "Sosyal bir araştırma" ya da "Bir sanatçının performansı" olabileceğini yazarken, bazıları da "Muhtemelen bu kadın ne giyeceğine karar verememişti" yorumunda bulundu.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.