Sokak ortasında 'çıplak vatandaş' şoku!

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde bir kişi cadde ortasında çırılçıplak dolaştı. Psikolojik sorunları olduğu öğrenilen şahıs, polise haber verilmesi sonrası bölgeden uzaklaştırıldı.

Asayiş Yayın: 09 Şubat 2021 - Salı - Güncelleme: 09.02.2021 11:58:31
Editör -
Okuma Süresi: 32 sn.
1371 okunma
Google News

Çaycuma Nihat Kantarcı Caddesi'nde ismi ve kimliği öğrenilemeyen bir kişi çırılçıplak bir halde cadde üzerinden ilçe meydanına kadar yürüdü. Kısıtlamadan muaf olan bir balıkçı esnafı, işyerinin önünde duran adamı uzaklaştırdı.

 

ÇEVREDEKİLER TEPKİ GÖSTERDİ

 

Elleriyle vücudunun belirli bölgelerini kapatarak ilerleyen adama çevredekiler tepki gösterdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri vatandaşı araca alarak bölgeden uzaklaştırdı. Caddede çırılçıplak gezen vatandaşın psikolojik sorunlarının olduğu öğrenilirken, olayla ilgili çalışma başlatıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.