Şoför, otobüse binen kadına 'Pis sarhoşlar deyip saldırdı!

İstanbul’daki özel halk otobüsü şoförlerinden biri önceki gün, Kadıköy-Kurtköy hattında, katlanan bisikletiyle otobüsüne binen kadına ,“Ben alkollü yolcu taşımıyorum. Pis sarhoşlar” diyerek saldırdı.

Gündem Yayın: 22 Eylül 2020 - Salı - Güncelleme: 22.09.2020 10:00:16
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
621 okunma
Google News

Katlanır bisikletlin günün her saati, tüm İETT araçlarında ücretsiz taşınabilmesine rağmen şoför bununla da yetinmeyip “Maymunluk yapıyorsun burada”, “Bunun bir de inerkeni var” diye de hakaret ve tehdit etti. Kadın bisiklet sürücüsünü darp etmeye çalışan maskesiz şoförü, araya giren yolcular engelledi. Olay, bisiklet sürücüsü kadın yolcunun, saldırı anını cep telefonuna kaydedip, sosyal medyada paylaşmasıyla ortaya çıktı.

 

İBB LİSANSI ASKIYA ALDI

 

Konuya ilişkin İBB Sözcüsü Murat Ongun, sosyal medya hesabından açıklama yapıp, “Özel Halk Otobüsü sürücüsü ile bir kadın yolcumuz arasındaki üzücü ve asla kabul edilemez olayla ilgili tahkikat başlatılmış olup, sürücünün lisansı askıya alınmıştır” sözleriyle, şoförün açığa alındığını duyurdu.

 

ÖHO SİSTEMİ DEĞİŞİYOR

 

Geçtiğimiz hafta İstanbul’daki toplu taşıma sistemini kökünden değiştiren kararla, İstanbul’da özel halk otobüsü sistemi kaldırıldı. İBB’nin sübvanse ettiği özel halk otobüsleri ile İstanbul Ulaşım Aş otobüsleri, İETT çatısı altında birleşti. Yeni sistem, İstanbul Valiliği’nin onayından sonra uygulamaya geçecek. Tüm otobüsler tek elden yönetilecek.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.