Sınava geç kalan öğrencilerin imdadına motorize ekipler yetişti

Türkiye genelinde Covid-19 tedbirleri kapsamında düzenlenen YKS sınavına geç kalan öğrencilerin yardımına polis ekipleri koştu.

Yayın: 27 Haziran 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 27.06.2020 15:04:21
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
765 okunma
Google News

Tokat'ta, üniversite sınavına dakikalar kala nüfus müdürlüğüne gidip geçici nüfus cüzdanı çıkarttıran öğrencileri motorize ekipler yetiştirdi.

 

Tokat'ta, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) birinci oturumuna girecek olan adaylardan birçoğu sınava dakikalar kala nüfus müdürlüğünün yolunu tuttu. T.C. kimlik kartını kaybeden, nüfus cüzdanında fotoğraf, soğuk damga bulunmadığı için sınava kabul edilmeyen öğrenciler sınava yetişebilmek için ter döktü. Valilik binası yanındaki fotoğrafçılarda fotoğraf çektiren öğrenciler Tokat İl Nüfus Müdürlüğünden geçici belgelerini aldı.

 

Sınava dakikalar kala işlem yaptıran öğrencilerin imdadına ise polis ekipleri yetişti. Tokat İl Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu'nun telsizden yaptığı anonsu ile Tokat Valiliği önüne yönlendirilen çok sayıda polis aracı öğrencilere tahsis edildi. Yaklaşık 21 öğrenci motorlu trafik ekipleri tarafından sınav yapılacakları okullara yetiştirildi. Ayrıca şehir içi halk minibüslerinin seferlerinin yetersiz olması sonucu dakikalarca duraklarda bekleyen öğrencilerin de imdadına polis ekipleri yetişti. Öğrenciler polis araçları ile sınav salonlarına götürüldü

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.