Sıla ve Hazer Amani boşanıyor mu? İlk açıklama

Ocak ayında evlenen Sıla ve şef Hazer Amani cephesinde yine ayrılık iddiaları gündeme geldi. 2019 yılında sürpriz bir kararla nikah masasına oturan Sıla ve Hazer Amani ayrılıyor mu? Gelen son dakika bilgilerine göre çiftin evlerini ayırdığı iddia edildi.. İşte detaylar...

Yaşam Yayın: 17 Kasım 2020 - Salı - Güncelleme: 17.11.2020 15:18:19
Editör -
Okuma Süresi: 36 sn.
1022 okunma
Google News

Ünlü şarkıcının eşine psikolojik baskı kurduğu ve Amani'nin eski eşi Deniz Mumcuoğlu'yla görüşmesi "boşanacaklar" dedikodularına neden oldu.

 

Ünlü şef, ayrılık iddialarını kabul etmeyerek "Bugün doğum günüm. Bunlar çok saçma" açıklamasını yaptı.

 

Sıla'nın menajeri Serkan Güney ise çiftin evlerini ayırmadıklarını söyledi: "Bunlar aslı astarı olmayan şeyler. Evden ayrılma da boşanma da yok."

 

Hazer Amani ve Sıla'nın bir süredir evliliklerinin yolunda gitmediği iddia edildi. Dün yeni yaşını kutlayan Hazer Amani'ye arkadaşları sosyal medyadan iyi dileklerde bulundu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.