Sıla'nın bu paylaşımına tepki yağdı! 'Deprem oldu, haberin var mı?'

Şarkıcı Sıla önceki akşam yaşadığımız Elazığ'da meydana gelen 6.8'lik depremin ardından sosyal medya hesabından arkadaşları ile olan fotoğrafını paylaştı. Takipçileri ünlü şarkıcıyı yaşanan zor günlerde vurdumduymazlıkla suçladı. Birçok takipçi Sıla'ya "Elazığ'da deprem oldu, haberin var mı?" sorusunu sordu.

Yaşam Yayın: 27 Ocak 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 27.01.2020 09:42:56
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1130 okunma
Google News

Türkiye, Elazığ'dan gelen  deprem haberiyle sarsıldı. Geçtiğimiz günlerde ünlü şef Hazer Amani ile dünyaevine giren Sıla ise bu acılı günde sosyal medya hesabı Instagram'dan arkadaşlarının alkol aldığı fotoğrafı paylaştı. Şarkıcının paylaşımı kısa sürede tepki çekti.

 

DEPREME DAİR BİR PAYLAŞIM GELMEDİ

 

Elazığ'da meydana gelen 6.8'lik deprem, Malatya, Diyarbakır, Tunceli, Mardin, Bingöl, Bitlis, Batman, Suriye ve Irak'tan hissedildi. Birçok binanın yıkıldığı deprem bölgesinde birçok vatandaş hayatını kaybetti. Tüm Türkiye'nin yasa boğulduğu ve binlerce kişinin acısını paylaştığı olayda ünlü şarkıcı Sıla'dan depreme dair paylaşım gelmedi.

 

PAYLAŞIMINA TEPKİ YAĞDI

 

Sıla, arkadaşının elinde kadehle çekilmiş fotoğrafını "Benim biricik Tubi'm o. İyi gün, kötü gün, vasat gün, sır gün (!) Her daim iyi ikili olacağız. Bir de dün 30'una bastı, iyi mi!" notuyla paylaştı. Ünlü şarkıcının bu paylaşımının altı eleştiri yorumlarıyla doldu taştı.

 

DUYARSIZLIKLA SUÇLANDI

 

Birçok takipçi, Sıla'ya "Elazığ'da deprem oldu, haberin var mı?" sorusunu sordu. Sosyal medya kullanıcıları ünlü şarkıcıyı herkesin kenetlenip tek yürek olduğu bu zor günde duyarsızlıkla suçladı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.