Sıla ile Hazer Amani evlendi

Sıla ve şef Hazer Amani, geçen yıla damga vuran sürpriz aşklarını nikâh masasına taşıdı. Çift, dün yapılan sade bir törenle evlendi.

Yaşam Yayın: 14 Ocak 2020 - Salı - Güncelleme: 14.01.2020 11:52:52
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
1953 okunma
Google News

Yalnızca çiftin aileleri ve yakın arkadaşlarının davetli olduğu düğün merasiminin Nişantaşı’ndaki Alancha adlı mekânda basından gizli yapılması planlanıyordu. Ancak düğün yerinin ifşa olması üzerine çift, son dakika değişikliği yaparak Sıla’nın Taksim Residence’daki evinde nikâh defterine imza attı.

 

Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu’nun kıydığı nikâhta Sıla’nın şahitliğini menajeri Serkan Güney ile müzik direktörü Burak Erkul yaptı. Hazer Amani’nin şahitliğini ise ünlü şovmen Beyazıt Öztürk ve Kemal İnal üstlendi.

 

Sıla, Özlem Süer imzalı gelinlik giyerken, Hazer Amani’nin damatlık tercihi Cavalli oldu. Törenin ardından ünlü çift, 100 kişilik düğün partisi için Alancha’ya geçti. Sıla Gençoğlu ile Hazer Amani nikahtan sonra Roma’da kısa bir tatil yapacak.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.