Şeyma Subaşı ve Acun Ilıcalı'dan sürpriz buluşma

Kızı Melisa ile Bodrum'da tatil yapan Şeyma Subaşı, eski eşi Acun Ilıcalı ile bir araya gelerek akşam yemeği yedi. Çiftin birlikte olduğu ise restoranda olan kişilerin görüntüleyip paylaşmasıyla ortaya çıktı.

Yaşam Yayın: 24 Haziran 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 24.06.2020 10:59:28
Editör -
Okuma Süresi: 1 dk.
1411 okunma
Google News

Yıllarca sevgili kaldıktan sonra evlenen ve 15 ay sonra boşanan Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı, kızları Melisa için bir araya geldi. Uzun süredir Dominik'te olan geçtiğimiz günlerde Türkiye'ye gelen Acun Ilıcalı, kızını görmek için Subaşı ile buluştu.

 

 

BULUŞUP YEMEK YEDİLER

 

Bir kızları olduğu için boşandıktan sonra arkadaş kalan iki ünlü isim ayrı ayrı tatil yaptıkları Bodrum'da bir araya geldi. Sevgilisi Guido Senia ülkesine gittiği için ailesine daha çok vakit ayıran Subaşı, geçtiğimiz akşam arkadaşları ve Acun Ilıcalı ile Gümüşlük'te yemek yerken görüntülendi. Çiftin bu anları ise mekandaki diğer kişiler tarafından kayda alındı. Karşılıklı yemek yiyen Acun ılıcalı ve Şeyma Subaşı'nın görüntüsü kısa sürede Instagram'da gündem oldu.

 

Şimdilerde farklı kişilerle aşk yaşayan iki ünlü isim, sosyal medya hesaplarından birlikte akşam yemeğinde oldukları anlardan fotoğraf ve video paylaşmadı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.