Şeyma Subaşı sütyensiz pozuyla sınırları zorladı!

Geçtiğimiz günlerde boşandığı eşi Acun Ilıcalı'nın kızıyla paylaştığı fotoğrafa kalpli yorum yapan Şeyma Subaşı, bu sefer de "Güzellik kendin olmaya karar verdiğin an başlar" diyerek iç çamaşırsız pozunu paylaştı.

Yaşam Yayın: 03 Ocak 2020 - Cuma - Güncelleme: 03.01.2020 09:32:07
Editör -
Okuma Süresi: 37 sn.
3127 okunma
Google News

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla sık sık adından söz ettiren Şeyma Subaşı, son pozuyla yine gündeme geldi. Subaşı son olarak 2018 yılında göğsünün yanına yaptırdığı "Yapabileceğine inandı ve yaptı" anlamına gelen dövmesini göstererek poz verdi.

 

 

Hayatının büyük bir kısmını tatile ve spora ayıran Şeyma Subaşı, Instagram hesabından "Güzellik kendin olmaya karar verdiğin an başlar" diyerek iç çamaşırsız poz verdi. Subaşı'nın paylaşımına kısa sürede binlerce yorum ve beğeni aldı.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.