Şeyma Subaşı iflas mı etti? Hacze giden avukat paylaştı

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı'nın Bebek'teki kafesi Healtyish Cafe'ye haciz geldiği iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Yaşam Yayın: 22 Kasım 2019 - Cuma - Güncelleme: 22.11.2019 13:42:27
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3085 okunma
Google News

Şeyma Subaşı'nın geçen yıl açtığı ve 1 yıllık kirası eski eşi Acun Ilıcalı tarafından ödenen kafenin kirası Ekim ayında Şeyma Subaşı'na devredilmişti. Bir süredir iflas haberleriyle gündeme gelen kafeye haciz geldiği iddiaları ise gündeme bomba gibi düştü.

 

1 YILLIK KİRASI PEŞİN ÖDENMİŞTİ

 

Şeyma Subaşı, geçen yıl Bebek'te sağlıklı ürünler satacağını söylediği Healthyish Cafe'yi açmış ve yaptığı büyük açılışta birbirinden ünlü misafirlerini konuk etmişti. Geçtiğim Ekim ayında kafesinin 1. yıldönümünü kutlayan Şeyma'nın işlerinin kötüye gittiği konuşulmaya başlanmıştı. Bir yılın dolmasıyla birlikte Acun Ilıcalı'nın sağladığı 'kira garantörlüğü'nün bitmesinin ardından Healtyish Cafe'yle ilgili şoke eden bir iddia daha ortaya atıldı.

 

HACZE GİDEN AVUKAT İFŞA ETTİ

 

Instagram'da zamazingo_sey hesabının iddiasına göre, Şeyma Subaşı'nın kafesine haciz geldi. Bu iddiayı da hacze giden bir avukat ifşa etti. İddianın sahibi hesap, hacze giden avukatın mesajlarını isim vermeden paylaştı.

 

 

VARLIĞINI NE KADAR SÜRDÜRECEĞİ MERAK KONUSU OLDU

 

Şeyma Subaşı'nın Bebek'teki işletmesinin, ortaya atılan iddiaların doğru çıkması durumunda varlığını daha ne kadar sürdüreceği merak konusu oldu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.