Şeyma Subaşı'dan, iç çamaşırsız direk dansı!

Mısırlı sevgilisiyle verdiği pozlardan dolayı gündemden düşmeyen Şeyma Subaşı, son olarak Instagram hesabından direk dans yaptığı anları yayınladı. Subaşı'nın amuda kalkıp verdiği pozları gören takipçileri, ünlü ismin iç çamaşırı giymesine dikkat çekti.

Yaşam Yayın: 19 Şubat 2021 - Cuma - Güncelleme: 19.02.2021 10:47:57
Editör -
Okuma Süresi: 49 sn.
2105 okunma
Google News

14 Şubat Sevgililer Günü'nde sevgilisi Mohammed Alsaloussi'nin kucağında olduğu bir pozu paylaşarak gündem olan Şeyma Subaşı, cüretkar pozlarıyla adından söz ettiriyor.

 

 

AMUDA KALKIP POZ VERDİ

 

Her daim beslenmesine ve sporuna önem veren Şeyma Subaşı, uzun zamandır direk dansı yapıyor. O anları da sık sık Instagram hesabından yayınlıyor. Dün kız arkadaşlarıyla direk dansı yapan Şeyma, verdiği pozlardan öte kıyafet tercihiyle de adından söz ettirdi.

 

 

Bikini altı ve sporcu atletiyle pozlar veren Subaşı'nın iç çamaşırı giymemesi dikkatlerden kaçmadı. Subaşı'nın pozlarına "Her yerini aç ve rahatla", "İnsan böyle pozlar verirken çocuğundan utanır" ve "Hiç giyinmeseydin" gibi yorumlar yapıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.